fbpx
meblikredens-logo

Індивідуальне замовлення меблів має кілька переваг.

Почнемо з нюансів житла. Кожна квартира або будинок особливі по-своєму. Навіть абсолютно ідентичне підлогове покриття може по-різному виглядати в різних кімнатах. Наприклад, якщо приміщення світле з жовтими стінами, то лінолеум буде «радувати око», в більш темній кімнаті з сірими шпалерами – його зовнішня ефективність виявиться набагато нижче. Теж саме можна сказати і про меблі. Тут важлива і текстура, і висота, і забарвлення. Наприклад, правильний шафа-купе має бути під стелю, але після придбання стандартного варіанту може виявитися, що між верхівкою шафи і стелею негарний 5-сантиметровий проміжок.
Виготовлення меблів на замовлення допоможе уникнути подібних недоліків. Всі деталі будуть відповідати індивідуальним параметрам приміщення, дозволяючи максимально якісно «обіграти» певний стиль інтер’єру. Рекомендована меблі додадуть обстановці неповторність і за кольоровим рішенням, так як стандартні вироби мають дуже обмежені забарвлення

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Меблі на замовлення краще і по можливості вибрати комплектацію гарнітури. Стандартні набори мають обмежене і фіксовану кількість елементів. Для створення закінченого інтер’єру може бути недостатньо, наприклад, двох крісел або одного журнального столика, а додавання предметів з інших гарнітурів буде недоречним. Або ж навпаки, стандартна кількість шаф може виявитися зайвим. Меблі на замовлення дозволяє придбати тільки необхідні предмети.

МАТЕРІАЛИ

Меблі на замовлення краще традиційних гарнітурів ще й тому, що дає можливість розширити функціональність. Наприклад, облаштувати потаємну шафку, збільшити число поличок, вбудувати додаткові замки або засувки.

ВИСНОВОК

Проаналізувавши все вищесказане, можна з упевненістю сказати, що меблі на замовлення краще стандартних гарнітурів за багатьма параметрами. Вона дозволяє втілити всі переваги замовника і буде радувати його не один десяток років.